Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Dresen optiek koopt handelspand in One Baelskaai en bevestigt hiermee zijn succesverhaal op Oosteroever

21 augustus 2024
Omslagfoto oo website

In mei 2022 verhuisde de gerenommeerde optiekzaak Dresen naar het iconische One Baelskaai gebouw op Oosteroever in Oostende. De voorbije twee jaar is Dresen optiek uitgegroeid tot een vaste waarde in de nieuwe trendy stadswijk. Gezien dit succesverhaal en het groeipotentieel van de site heeft Joëlle Dresen beslist om het handelspand definitief aan te kopen.


"Met deze aankoop bevestigen Joëlle & Marc Dresen hun vertrouwen in de Oosteroever site en onderschrijven ze ook het succesverhaal van dit nieuwe trendy Shopping & Dining district"


Al 3 generaties gepassioneerd en toonaangevend in de optiekwereld, met de mooiste brillen ter wereld.

Als Zeiss Vision Expert center garandeert Dresen het meest optimale zicht en de beste service. Naast de hippe couture collecties kan u er ook terecht voor de prachtige Precious brillen. Deze handgemaakte monturen worden vervaardigd uit edele materialen zoals buffelhoorn, hout en goud.

Ook voor een telescoop of verrekijker helpt Dresen optiek u graag in het maken van de juiste keuze. De beste merken onder één dak, Leica, Zeiss, Swarovski en Steiner. U kan bij Dresen alle instrumenten uitproberen met een open uitzicht op duin, zee en stad.

Dresen, the place to see!



Peter De Decker
COO Versluys Groep

" Versluys Groep gaat sinds het prille begin uiterst zorgvuldig te werk in de selectie van partners voor de horeca en handelszaken in het Oosteroever Shopping & Dining district. Optiek Dresen staat voor klassevolle uitstraling en professionaliteit en heeft de hoge verwachtingen op Oosteroever meer dan ingevuld. Vanzelfsprekend gingen we dan ook graag in op hun verzoek om het handelspand te kopen en zich zo definitief op de site te verankeren. "


" We zijn bijzonder verheugd dat we Optiek Dresen en “de mooiste brillen ter wereld” mogen verwelkomen als langdurige partner "



DRESEN OPTIEK

Vuurtorendok-Zuid 7
8400 Oostende (Oosteroever)

Open dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u.
Zondag van 14u tot 17u.
( Maandag gesloten )

-

T +32 (0)59 50 08 88
info@optiekdresen.be
www.optiekdresen.be


copyright beeldmateriaal
Optiek Dresen

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief