Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Bart Versluys zoekt ambitieuze en creatieve ondernemers voor Oosteroever

09 oktober 2024
handelspanden Oosteroever

Maak nu deel uit van het succesverhaal & ontdek onze unieke handelspanden op Oosteroever in Oostende.

De Belgische kust is de afgelopen jaren aan een heuse revival bezig. Met een goed uitgekiende marketing en een 365 dagen lange evenementenkalender heeft de Kust zichzelf meer dan ooit opnieuw op de kaart gezet, als een geliefde regio voor jong en oud. De stijgende populariteit betekent zonder enige twijfel een serieuze boost voor het lokale ondernemersklimaat. In het kielzog van deze positieve dynamiek werden in heel wat badsteden, de Zeedijk, pleinen en soms ganse buurten opgewaardeerd. De grootste metamorfose vond plaats op Oosteroever in Oostende, een historische havenbuurt die sinds 2014 door Versluys Groep werd getransformeerd tot een hippe maritieme stadswijk.

-

Versluys ontwikkelde de voorbije decennia op de kop van de Hendrik Baelskaai en rond het nieuw aangelegde Ensor Park, een 10-tal iconische projecten. Van de 560 gerealiseerde appartementen werd ondertussen al meer dan 97 % verkocht. Op slechts enkele jaren tijd is Oosteroever uitgegroeid tot de nieuwe place-to-be aan de Kust. Met een uniek ecosysteem en de onmiddellijke nabijheid van de Oostendse vismijn is Oosteroever de gedroomde habitat voor heel wat nieuwe, kwaliteitsvolle en vooruitstrevende horeca- en handelszaken. Op dit moment zijn er nog enkele handelspanden te huur die Versluys Groep graag zou willen invullen met hoogstaande en vooral creatieve concepten. Kwaliteit, passie en gedrevenheid zijn de rode draad.

Wat voor een handelszaken willen jullie aantrekken op Oosteroever in Oostende?

BART VERSLUYS_ “Op Oosteroever zetten we niet in op kwantiteit, maar op kwaliteit en creativiteit. De voorbije jaren vonden al enkele absolute topzaken hun weg naar Oosteroever. In het voorjaar van 2025 kunnen we ook de gerenommeerde topjuwelier Jochen Leën en Granada Gallery verwelkomen. Naast gevestigde waarden willen we dat Oosteroever ook een plaats is voor startende ondernemers. Ongeveer de helft van de handelszaken die momenteel in de nieuwe stadswijk zijn gevestigd, waren ooit startups. Elke handelszaak die kwaliteit nastreeft, out-of-the-box durft te denken en de nodige gedrevenheid en passie aan de dag legt, is welkom op Oosteroever.”


Hoe gaan jullie aan de slag met nieuwe kandidaat-handelaars?

BART VERSLUYS_ “Met elke nieuwe kandidaat-handelaar gaan we aan tafel zitten. Op die manier krijgen we een goed inzicht in het beoogde concept en kunnen we ook nagaan of het businessmodel past binnen het eigentijdse DNA van Oosteroever. In de meeste gevallen, zeker bij startups, gaan we veelal proactief meedenken. Versluys Groep kan in deze context functioneren als een incubator die in een eerste fase, een goede opstart mee kan faciliteren en begeleiden.”


" Nergens aan de Belgische kust vindt u zo’n uniek ecosysteem voor ambitieuze & creatieve handelaars als op Oosteroever in Oostende. "

Wat kan deze rol als incubator concreet inhouden?

BART VERSLUYS_ “Alles is afhankelijk van de omstandigheden. Zo kan een nieuwe handelszaak in de beginfase (free-of-charge) beroep doen op onze professionele marketingafdeling, om één en ander te stroomlijnen qua uitstraling en communicatie. Ook onze projectleiding-afwerking, die beschikt over een jarenlange expertise en ervaring in interieurinrichting, kan ingeschakeld worden om het imago van de zaak naar een hoger niveau te tillen.”

Welke ruimtes en oppervlaktes hebben jullie momenteel ter beschikking?

BART VERSLUYS_ “Momenteel hebben we nog enkele unieke handelspanden te huur met oppervlaktes tussen de 81 en 227 vierkante meter. Sommige handelspanden zijn volledig instapklaar en andere zijn casco opleverbaar. Al onze handelspanden zijn voorzien van grote glaspartijen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt met een open en uitnodigende sfeer. De moderne architectuur van onze projecten zorgt voor een stijlvolle uitstraling die perfect aansluit bij de levendige vibe van de wijk. Op Oosteroever zijn er ook voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig voor het cliënteel.


CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO

Deze tophandelszaken kozen reeds voor Oosteroever in Oostende

Masterplan OO 23 11 2023

Klaar om uw horeca- of handelszaak te starten in de hipste stadswijk aan zee?

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO


Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief