Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Een investering in exclusief vastgoed als alternatief voor de staatsbon

22 augustus 2024
OO website nieuws 02

Bent u één van de meer dan 500.000 Belgen die vorig jaar investeerde in de staatsbon… dan hebt u onlangs uw centen opnieuw op de rekening zien verschijnen. Uw bank zal u de voorbije weken ongetwijfeld al meermaals hebben proberen te verleiden met een heel arsenaal aan spaar- en beleggingsproducten. Ook de overheid heeft alles in stelling gebracht om u met de nieuwe staatsbon terug aan boord te halen. Maar wat als er een derde alternatief is dat niet alleen uitzicht geeft op een potentieel hoger rendement, maar waar u ook zelf van kan genieten?

1. Een betrouwbare en solide investering met een stabiele waardegroei

Als toonaangevende projectontwikkelaar actief sinds 1908, is Versluys Groep het ultieme bewijs dat exclusief en hoogwaardig vastgoed aan zee historisch gezien een stabiele waardegroei kan bieden. Terwijl andere beleggingsproducten zoals aandelen of cryptovaluta uiteraard lucratief kunnen zijn, hebben ze veelal ook een zeer grillig parcours waardoor ze u kunnen opzadelen met grote verliezen. Vastgoed daarentegen en vooral exclusief vastgoed aan zee bewijst al vele decennia een solide investering te zijn die grotendeels inflatiebestendig is met een continue waardevermeerdering. In 2014 is Versluys Groep begonnen met de realisatie van het trendy stadsproject Oosteroever in Oostende. Heel wat van onze kopers op Oosteroever zullen zich hun vastgoedinvestering met een jaarrendement van soms 5 procent en meer, alvast niet beklagen.


2. Exclusief vastgoed aan zee biedt het beste van twee werelden

Investeren in exclusief vastgoed aan zee is niet alleen financieel verstandig, maar het is ook een investering die uw eigen levenskwaliteit ten goede komt. Een hoogwaardig en kwalitatief appartement aan de Kust biedt u immers ook de kans om te genieten van een unieke levensstijl. Uw eigen oase van rust en ontspanning, de voordelen van wonen aan zee zijn ongeëvenaard. Investeren in een exclusief appartement is dus, in tegenstelling tot veel andere beleggingsvormen, een tastbare investering waar u ook het hele jaar door persoonlijk gebruik van kan maken.


" Heel wat van onze kopers op Oosteroever in Oostende zullen zich hun vastgoedinvestering met een jaarrendement van soms 5 procent en meer alvast niet beklagen "

3. Verhuur uw exclusief pand aan een kapitaalkrachtig publiek

Indien u ervoor kiest om uw exclusief vastgoed aan zee te verhuren, kan u profiteren van interessante huurinkomsten. De vraag vanuit de huurmarkt naar premium kustlocaties met zicht op zee of duinen stijgt jaar na jaar. Vooral duurzame en energiezuinige nieuwbouwprojecten op toplocaties aan de Belgische en Nederlandse kust zijn bijzonder geliefd bij het kapitaalkrachtige huurpubliek. Zo plukt u als eigenaar zowel de vruchten van een potentiële waardegroei als de aanvullende huurinkomsten die u bovendien ook jaarlijks kan indexeren.

Het vrijgekomen geld van de staatsbon geeft u de uitzonderlijke mogelijkheid om te investeren in een tastbare belegging die niet alleen gunstig is voor uw portemonnee maar waar uzelf ook van kan genieten. Bij Versluys Groep, dé referentie voor topvastgoed aan zee, kunnen we terugkijken op een gerealiseerde trackrecord met meer dan 800 hoogwaardige referentieprojecten aan de Belgische en Nederlandse kust.

-

Ontdek onze unieke investeringsopportuniteiten in de nieuwe stadswijk Oosteroever Oostende, Knokke Zoute, Cadzand-Bad en Bredene. Maak hier vrijblijvend uw afspraak of bel 059 51 11 15 voor meer informatie. Onze Versluys vastgoedadviseurs helpen u graag verder.

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief