Projecten Oosteroever Interieur Versluys Newsroom Contact
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende

T +32 (0)59 51 11 15
M info@groepversluys.be
nl / fr / en

Versluys investeert zowel in het nieuwe als in het historische Oostende

20 augustus 2024
Villa Maritza Versluys Groep

De klassevolle renovatie van Villa Maritza door Versluys Groep toont aan dat ondernemerschap en historisch erfgoed wel degelijk hand in hand kunnen gaan.

Bart Versluys
CEO Versluys Groep


" Dat wij vanuit Versluys Groep het unieke Belle Epoque gebouw Villa Maritza op de Zeedijk in Oostende volledig hebben gerenoveerd zonder één euro subsidie, gaat soms de aandacht voorbij. Versluys Groep heeft dit historische pand gekocht in 2012 waarbij het de voorbije 10 jaar kosten noch moeite heeft gespaard om zowel de arduinen voorgevel met meer dan 17.000 bladgoudblaadjes, als het interieur, opnieuw in ere te herstellen. Met deze renovatie straalt Villa Maritza terug zijn grandeur uit van vroeger als meest gerespecteerde en prestigieuze dijkgebouw van Oostende, een uniek stukje erfgoed waar elke Oostendenaar trots kan op zijn.


Voor Versluys Groep is Villa Maritza een non-profit renovatieproject ter ondersteuning van het cultureel erfgoed in de stad Oostende. Met deze renovatie wil Versluys andere ondernemers inspireren en motiveren om uitzonderlijke en beschermde historische panden niet te laten verkommeren maar ze in ere te herstellen, zodat deze voor de stad Oostende terug een absolute meerwaarde mogen zijn. Deze klassevolle renovatie van Villa Maritza toont aan dat ondernemerschap en historisch erfgoed wel degelijk hand in hand kunnen gaan. Waar een wil is… is een weg. ”


" Met de renovatie van Villa Maritza wil Versluys andere ondernemers inspireren en motiveren om beschermde historische panden niet te laten verkommeren maar ze in ere te herstellen. "


copyright beeldmateriaal
Versluys Groep
-

Gegevens, tekst en fotomateriaal mag niet gekopieerd en/of hergebruikt worden zonder de uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming van Versluys Groep. Versluys Groep, PR & Marketing - marketing@groepversluys.be
Verkoopkantoor
Sales Office & Showroom Oosteroever
Hendrik Baelskaai 12a, 8400 Oostende
T +32 (0)59 51 11 15
Hoofdzetel
Versluys HQ
Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende
T +32 (0)59 70 89 83
info@groepversluys.be
Schrijf u in voor de nieuwsbrief